Orange Lease

Financial Lease BMW

bmw leasen? financial lease orange lease

BMW financial lease

Premium zakelijk leasen

BMW Financial Lease

Zakelijk rijden in een BMW met Financial Lease? BMW Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je BMW op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij BMW Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je BMW. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. Benieuwd welk model BMW je kan leasen? Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.


  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Een BMW leasen?
Ben je net begonnen met je onderneming en wil je graag een BMW leasen? Dan zijn de BMW modellen best gewild! Welke modellen zijn er en welke zijn aan te raden voor welk bedrijfstype?

Orange Lease adviseert als volgt:


BMW 1-serie | Voor de startende ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F of B.V.
BMW 2-serie | Voor de startende ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F of B.V.
BMW 3-serie | Voor de gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V
BMW 4-serie | Voor de gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW 5-serie | Voor de gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW 6-serie | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW 7-serie | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW 8-serie | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.


De BMW X-modellen trekken ieder de aandacht. Bijvoorbeeld: de nieuwe BMW X1 maakt indruk met zijn markante vorm – en met ieder detail. Zijn krachtige silhouet overtuigt met een lange wielbasis en korte overhangen. De opvallende BMW nierengrille en de stoere bumper maken samen met de compacte adaptieve LED koplampen een extreem imponerende indruk. Het interieur doet daar dankzij elegantie en ruimte niet voor onder. Je kan wel bijna compleet ondernemen in je gewenste BMW X-model, gewoon lekker onderweg.


BMW X1 | Voor de startende en gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F of B.V.
BMW X2 | Voor de startende en gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F of B.V.
BMW X3 | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V
BMW X4 | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW X5 | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.
BMW X6 | Voor de ver-gevorderde ZZP’er, eenmanszaak, V.O.F. of B.V.


Een elektrische BMW leasen?
Voor de Nederlandse ondernemer die een elektrische BMW wilt gaan leasen is het belangrijk om te weten wat de bijtelling is. En dat natuurlijk bij elk auto, ongeacht het elektrisch is of niet. Maar juist bij elektrische voertuigen is de bijtelling gewoonweg gunstig. De bijtelling van een elektrische auto is al lange tijd een spraakmakend onderwerp onder zakelijke rijders. Dit fiscale voordeel maakt elektrisch rijden niet alleen duurzaam maar ook zeer interessant voor de bankrekening. De regels rondom de bijtelling van een elektrische auto zijn in 2019 gewijzigd. 


Welke verandering brengt dit voor jou?

De regeling rondom de bijtelling is sinds 2019 aangepast. Je betaalt nog steeds 4%, maar let op: dit percentage geldt alleen voor de eerste € 50.000,- van de cataloguswaarde van de auto. Als je elektrische lease-auto een overwaarde heeft, betaalt u een gecombineerd bijtellingspercentage. Ondanks deze kanttekening heeft elke elektrische auto, in vergelijking met een benzine- of dieselauto, voordelige gevolgen voor je portemonnee. In elke situatie betaal je voor een elektrische auto aanzienlijk minder bijtelling. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen op onderhoudskosten en brandstofkosten, maar je profiteert ook van belastingvoordelen en subsidies.


Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag, gemakkelijk hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu je BMW aan

× WhatsApp ons!