Orange Lease

Financial Lease Volkswagen

volkswagen financial leasen zakelijk leasen orange lease

volkswagen financial lease

Sportief en snel zakelijk leasen

Volkswagen Financial Lease
De Volkswagen hecht als automerk namelijk veel waarde aan innovatie. Het doel is om deze innovaties bereikbaar te maken voor iedereen. Alle modellen van Volkswagen hebben een stevige wegligging en zijn goed wendbaar. Daarnaast staan de auto’s van Volkswagen bekend om hun krachtige motoren. Een krachtige motor geeft je al gauw een zekerheidsgevoel. Dus ben jij ondernemer en op zoek naar een geschikte Volkswagen bedrijfswagen of personenauto voor jouw bedrijf? Bij Orange Lease heb jij de keuze uit een breed aanbod aan Volkswagen modellen die je kunt financieren met Financial Lease. Binnen enkele dagen kan je al wegrijden met je leaseauto en kan je al snel profiteren van de onderstaande voordelen.

 

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Een Volkswagen bedrijfswagen leasen?

Het aanschaffen van een Volkswagen bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedereen. Met financial lease schaf je een auto of bedrijfswagen aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor een startende ondernemer! Je betaalt het aankoopbedrag van jouw leaseauto niet in één keer, maar je lost elke maand een vast maandbedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt je tussentijds een extra maandbedrag aflossen? Dat kan, volledig boetevrij! 

Check de bedrijfswagen modellen: Volkswagen Caddy Volkswagen Transporter Volkswagen Crafter Volkswagen Amarok Volkswagen Multivan in ons online aanbod.

 

Een Volkswagen personenauto leasen?
Orange Lease adviseert startende ondernemers zoals de ZZP’er en eigenaar van een eenmanszaak om te beginnen met een stabiele en betaalbare auto. Een Volkswagen Polo is een uitstekende leaseauto om mee te beginnen. Een VW Polo is zuinig en heeft ruime zitplaatsen: ideaal om eventueel je personeel te vervoeren van A naar B, of gewoon ook lekker mee te rijden in je privé tijd.

De Volkswagen Polo staat bekend om zijn verschillende uitvoeringen. Van basic Trendline naar krachtige sportieve GTI. Zo is de Volkswagen Golf natuurlijk ook gewild. Welke wil jij leasen? 

Volkswagen Up! Volkswagen Polo Volkswagen Golf Volkswagen T-Cross Volkswagen T-Roc Volkswagen Golf Volkswagen Caddy Combi Volkswagen Touran Volkswagen Tiguan Volkswagen Passat Volkswagen Arteon Volkswagen Touareg Volkswagen Jetta Volkswagen Beetle

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag, gemakkelijk hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu je VOLKSWAGEN aan

× WhatsApp ons!