Orange Lease

Leasen Zonder Jaarcijfers

orangelease.nl

Leasen zonder jaarcijfers

Dat kan!

Leasen zonder jaarcijfers
Je bent net begonnen met je onderneming of je bent van plan om te beginnen. Hoe en wanneer je gaat beginnen of bent begonnen, maar voor Orange Lease niet uit.Een onderneming beginnen is vrij simpel. Of je nou een eenmanszaak, ZZP’er, V.O.F. of B.V. bent begonnen, je bent een startende ondernemer (zzp) die nog geen jaarcijfers heeft. 

 

Welk auto kan ik wel leasen zonder jaarcijfers?

Dat is een goede vraag, welke we dagelijks gesteld krijgen. Als je een startende ondernemer bent, wordt van je verwacht dat je niet teveel financiële risico neemt. Dus een niet te hoog bedrag financieert. Een auto of bedrijfsauto tot max. 20.000 euro is gewenst voor een startende ondernemer. Ben je al langer actief als ondernemer en heb je wel jaarcijfers, maar zijn deze niet optimaal genoeg om bijvoorbeeld een auto te leasen boven de 45.000 euro? Dan adviseren wij jou een aanbetaling te doen, zodat je minder financiert en zo je financieel risico zowel voor jou en voor de bank minimaliseert. 

 

Ben je ingeschreven als hovenier? Dan is het logisch dat je bijvoorbeeld een klein bedrijfswagen of zelfs een aanhanger nodig hebt. Of ben jij een ZZP’er in de bouw? Dan wordt van je verwacht dat je een grijs kenteken leaset. Tenminste, dat willen de financieringsmaatschappijen. Niet te duur, maar schappelijk en bruikbaar. Uiteindelijk is het voor jou natuurlijk een grote investering, waar je als startende ondernemer goed over moet nadenken wat je per maand kwijt kan en/of je in de toekomst de auto wel kan betalen. Want ook voor je bedrijfsmiddelen en andere bedrijfskosten moet je natuurlijk geld overhouden. En juist daarom wil jij in aanmerking komen voor financial lease zonder jaarcijfers.


De beoordeling van jouw Financial Lease aanvraag zonder cijfers
Jouw financial lease aanvraag zullen wij uiteraard eerst zonder jaarcijfers behandelen, omdat je als starter simpelweg nog geen jaarcijfers kunt aantonen. Orange Lease heeft begrip voor startende ondernemers en probeert elk aanvraag ook zo goed mogelijk erdoorheen te halen. Daarom wordt elk aanvraag eerst bekeken en indien nodig geadviseerd voordat je financial lease aanvraag wordt verzonden naar de betreffende financieringsmaatschappijen. Orange Lease streeft ernaar om de eerste aanvraag direct goed te laten keuren. De financieringsmaatschappij kijkt bij de beoordeling van jouw financial lease aanvraag naar een aantal zaken: de startdatum van je onderneming, de branche waarin je werkzaam bent en je kredietwaardigheid als persoon.

 

Starters aanbetaling? Hoezo?

Hoezo niet? De financieringsmaatschappij geeft een kans aan alle startende ondernemers om te kunnen leasen middels financial lease zonder jaarcijfers. Meestal vragen ze dan een stukje aanbetaling. Zij vertrouwen erop dat je binnen een enkele jaren zult doorgroeien en helpen je op deze manier op weg. Anders moest je natuurlijk 100% van het verkoopprijs zelf ophoesten en had je geen geld meer voor het ondernemen zelf.

 

Kan ik de 21% BTW meefinancieren?

Nee, dat doen de financieringsmaatschappijen niet. Deze constructie adviseert Orange Lease haar klanten ook niet aan. Want waarom zou je rente betalen over het BTW-bedrag welke je terug kunt vorderen van de fiscus? Mocht het object onder een marge regeling worden verkocht, dan is er uiteraard geen BTW van toepassing. Maar voor een startende ondernemer, zal er bijna altijd een starters aanbetaling worden gevraagd. Ook bij een marge voertuig. Genoeg informatie gehad? Orange Lease daagt je uit om een aanvraag in te dienen! Voel je vrij om een auto te zoeken in ons eigen online aanbod of onze selectie op het web, zodat jouw gegevens direct doorgestuurd kan worden naar de financieringsmaatschappij.

× WhatsApp ons!