Orange Lease

MERCEDES-BENZ LEASEN?

MERCEDES-BENZ LEASEN

De ster onder de ondernemers

Mercedes-Benz Financial Lease
Mercedes-Benz Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je leaseauto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Mercedes-Benz Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je leaseauto. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

 

Benieuwd welk model Mercedes-Benz je kan leasen? 

Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Mercedes-Benz leasen?
Wie een Mercedes-Benz wilt leasen is bij ons aan de juiste adres! In onze online leasevoorraad tref je een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands modellen van Mercedes-Benz. Een aanvraag voor Mercedes-Benz Financial Lease doe je gemakkelijk en snel! Meestal heb je binnen 12 uur een offerte met een defintief akkoord in je mail. Dankzij de financiële en praktische voordelen van financial lease kun je binnen enkele dagen al rijden met de Mercedes Benz. Dit is mogelijk voor een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen.

 

 

Mercedes-Benz bedrijfswagens
Het aanschaffen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen met Financial Lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die in de bouw fungeren als zelfstandige. De ene ondernemer vervoert zijn personeel met alle toebehoren van A naar B op projectbasis en heeft wellicht een Mercedes-Benz Vito Dubbel Cabine nodig, terwijl de ander juist deze bedrijfswagen nodig heeft voor evenementenvervoer. De Mercedes-Benz bedrijfswagen past door zijn luxe en strakke uitstraling in bijna elke branche. Ook de Mercedes-Benz Citan is een mooie starter bedrijfswagen om te leasen. 

 

Welke wil jij leasen? Klik op het model en doorverwijzing naar het actuele leasevoorraad.

Mercedes-Benz Citan Mercedes-Benz Vito Mercedes-Benz Sprinter Mercedes-Benz V-klasse Mercedes-Benz X-klasse

 

Mercedes-Benz personenauto’s


Qua personenauto’s staat Mercedes-Benz bekend om haar limousine-uitvoeringen, waarbij de Mercedes-Benz E-klasse, C-klasse en S-klasse dankzij het strakke, zakelijke design en comfort populaire modellen zijn onder zakelijke rijders. In onze leasevoorraad vind je altijd een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz personenauto’s. 

 

Welk model Mercedes-Benz wil jij rijden?

Mercedes-Benz A-klasse Mercedes-Benz B-klasse Mercedes-Benz C-klasse Merdeces-Benz CLA Mercedes-benz CLS Mercedes-Benz E-Klasse Mercedes-Benz G-klasse Mercedes-Benz GLA Mercedes-Benz GLC Mercedes-Benz GLE Mercedes-Benz GLS Mercedes-Benz S-klasse Mercedes-Benz SL Mercedes-Benz SLC Mercedes-Benz V-klasse Mercedes-Benz X-klasse

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.