Orange Lease

OPEL LEASEN?

OPEL LEASEN

Ontdek Nu de Opel familie!

Opel Financial Lease
Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease. Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe Peugeot op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

 

Voordelen Financial Lease
Je bent economisch eigenaar van uw personen- of bedrijfsauto

  • Je krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
  • Je hebt recht op terugvordering van de btw
  • Je bent verzekerd van lage maandlasten bij een slottermijn
  • Je profiteert bij aanschaf van een bedrijfsauto of personenauto met het label ‘zeer zuinig’ van de investeringsaftrek


Een Opel personenwagen financial leasen?
Ben jij zelfstandig ondernemer, freelancer, zzp-er of mkb-er en wil jij graag een Opel leasen? Maak kennis met het aanbod personenauto’s van Opel Financial Lease. Zakelijke Lease van Opel biedt mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe netto bijtelling. Geniet van de uitgebreide service en de fiscale voordelen voor zakelijke rijders. Start met het leasen van een Opel leaseauto en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers.

 

Een Opel bedrijfswagen financial leasen?
Ontdek Opel Financial Lease en start met het zakelijk leasen van de nieuwe Opel Movano. Met meer dan 20 jaar ervaring met veeleisend professioneel gebruik, biedt de nieuwe Opel Movano bijzonder veel rijplezier en comfort. Kies uit één van variaties en andere opties of pakketten en start met het samenstellen van uw nieuwe Opel Movano bedrijfsauto. Ook andere modellen zijn zakelijk te leasen, namelijk: de Opel Corsa, Opel Combo, Opel Astra, Opel Grandland & Crossland en de Opel Insignia. Welke kies jij?

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

× WhatsApp ons!