Orange Lease

SEAT LEASEN?

SEAT LEASEN

Lekker voordelig zakelijk rijden met de Seat Mii

SEAT Financial Lease
Seat Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je leaseauto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Seat Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je leaseauto. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

 

Benieuwd welk model Seat je kan leasen? 

Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

SEAT leasen?
Welk SEAT wil jij leasen? Je kan kiezen uit de SEAT Mii, SEAT Ibiza, SEAT Ibiza ST, SEAT Toledo, SEAT Arona, SEAT Leon, SEAT Leon SC, SEAT Leon ST, SEAT Ateca, SEAT Alhambra, SEAT Tarraco en de SEAT el-Born. Welk type je ook kiest, het is een SEAT! Een geweldige auto om snel, stoer en zakelijk voor de dag te komen.

 

Elektrisch rijden met de SEAT?
Op dit moment heeft SEAT één volledig elektrische auto in het gamma: de Mii Electric. Deze heeft uiteraard ook een Volkswagen broertje in de vorm van de e-Up. Niet geheel verrassend treed SEAT dus in de voetsporen van Volkswagen op het gebied van elektrificatie. Het probleem is wel dat Volkswagen er al niet heel vroeg bij was en SEAT moet daar nog eens achteraan hobbelen. Naast de hybrides van Cupra komen ook de reguliere Leon en de Tarraco als plug-in hybride. Ze hebben het dus redelijk druk bij Seat c.q. Cupra, want alles bij elkaar zijn er zes nieuwe modellen tegen 2021.

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

× WhatsApp ons!