Orange Lease

TESLA LEASEN?

TESLA LEASEN

Onderneem nu 100% elektrisch.

Tesla Financial Lease
Zakelijk rijden in een Tesla met Financial Lease? Tesla Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je Tesla op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Met het advies van Orange Lease kan jij jouw Tesla leasen. Klik hier voor meer weetjes.

Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Tesla Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je Tesla. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

 

Benieuwd welk model Tesla je kan leasen? 

Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Tesla leasen
Lease nu de Tesla Model 3, Model S, Model X of Model Y. De auto is vanaf dag 1 van jou! Welke wil jij leasen? Maak je keuze hieronder en dien snel en gemakkelijk online een aanvraag in.

Tesla Model 3 Financial Lease

Tesla Model S Financial Lease

Tesla Model X Financial Lease

Tesla Model Y Financial Lease

 

Elektrisch rijden = genieten van fiscale voordelen
Onderstaande fiscale voordelen kunnen beschikbaar zijn bij het financieren, leasen of het contant aankopen van een Tesla. Zoals:
– 8% bijtelling over de catalogusprijs tot €45.000 voor 60 maanden. Voor het restbedrag van de catalogusprijs geldt de standaard-bijtelling van 22% – Aanspraak op de MIA-regeling die u de mogelijkheid biedt om maximaal 13.5% van €40.000 = €5.400,- van de aanschafkosten af te trekken van uw fiscale winst – Vrijstelling van MRB (motorrijtuigenbelasting) tot en met in ieder geval 2020. – Vrijstelling van BPM. Daardoor is 21% BTW aftrekbaar van het volledige aanschafbedrag.

Daarnaast bevorderen enkele gemeenten aanschaf en gebruik van elektrische auto’s. Een overzicht is hier te vinden. Programma’s van fiscale voordelen worden aangeboden en bijgehouden door de Nederlandse regering. Subsidiabiliteit en beschikbaarheid vallen buiten Tesla’s controle. Zorg ervoor dat u de officiële website van de overheid bezoekt voor de meest actuele informatie over beschikbaarheid en vereisten. Of u in aanmerking komt voor besparingen gerelateerd aan de inkomstenbelasting hangt af van uw persoonlijke fiscale situatie. We raden u aan om met een belastingdeskundige te praten om u wegwijs te maken.

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

× WhatsApp ons!