Orange Lease

VOLVO LEASEN?

VOLVO LEASEN

Ben jij ook helemaal vol van jouw volvo?

Volvo Leasen

Volvo Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je leaseauto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Volvo Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je leaseauto. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

 

Benieuwd welk model Volvo je kan leasen? 

Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Volvo leasen?
Wie een Volvo wilt leasen is bij ons aan de juiste adres! In onze online leasevoorraad tref je een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands modellen van Volvo . Een aanvraag voor Volvo Financial Lease doe je gemakkelijk en snel! Meestal heb je binnen 12 uur een offerte met een definitief akkoord in je mail. Dankzij de financiële en praktische voordelen van financial lease kun je binnen enkele dagen al rijden met de Volvo . Dit is mogelijk voor een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen.

Ontdek Volvo Financial Lease en start met het zakelijk leasen van de nieuwe modellen van Volvo. Ze zien er niet alleen maar zakelijk en praktisch uit, Volvo biedt ook comfort en rijplezier en met deze wagens ligt dit zeker voor de hand. Dien gemakkelijk en vrijblijvend nu een aanvraag in voor een duidelijk overzicht waar de mogelijkheden liggen voor jouw onderneming. Klik op de doorverwijzing voor het aanvraagformulier.

 

Een elektrische Volvo leasen?
Voor de Nederlandse ondernemer die een elektrische Volvo wilt gaan leasen is het belangrijk om te weten wat de bijtelling is. En dat natuurlijk bij elk auto, ongeacht het elektrisch is of niet. Maar juist bij elektrische voertuigen is de bijtelling gewoonweg gunstig. De bijtelling van een elektrische auto is al lange tijd een spraakmakend onderwerp onder zakelijke rijders. Dit fiscale voordeel maakt elektrisch rijden niet alleen duurzaam maar ook zeer interessant voor de bankrekening. De regels rondom de bijtelling van een elektrische auto zijn in 2020 gewijzigd. 

 

Welke verandering brengt dit voor jou?

De regeling rondom de bijtelling is sinds 2020 aangepast. Je betaalt 8%, maar let op: dit percentage geldt alleen voor de eerste € 45.000,- van de cataloguswaarde van de auto. Als je elektrische lease-auto een overwaarde heeft, betaalt u een gecombineerd bijtellingspercentage. Ondanks deze kanttekening heeft elke elektrische auto, in vergelijking met een benzine- of dieselauto, voordelige gevolgen voor je portemonnee. In elke situatie betaal je voor een elektrische auto aanzienlijk minder bijtelling. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen op onderhoudskosten en brandstofkosten, maar je profiteert ook van belastingvoordelen en subsidies.

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

× WhatsApp ons!