Orange Lease

Financial lease zonder jaarcijfers

FINANCIAL LEASE ZONDER JAARCIJFERS

Dat kan!

 

Financial Lease zonder jaarcijfers

Je bent net begonnen met je onderneming of je bent van plan om te beginnen. Wat het ook is, Orange Lease helpt je graag verder middels financial lease zonder jaarcijfers. Een onderneming beginnen is vrij simpel. Of je nou een eenmanszaak, ZZP’er, V.O.F. of B.V. gaat beginnen. Iedereen kan het. Je gaat naar het Kamer van Koophandel en geeft aan wat je wilt doen, wat je bedrijfsnaam gaat worden en in welke branche je werkzaam zal zijn. Fijn dat dat is geregeld > een KvK-nummer in the pocket, maar nog geen auto van de zaak. Want je vraagt je af, hoe je van A naar B moet komen en welk auto of bedrijfswagen bij jou past. Ben je ingeschreven als hovenier? Dan is het logisch dat je bijvoorbeeld een klein bedrijfswagen of zelfs een aanhanger nodig hebt. Of ben jij een ZZP’er in de bouw? Dan wordt van je verwacht dat je een grijs kenteken leaset. Tenminste, dat willen de financieringsmaatschappijen. Niet te duur, maar schappelijk. Uiteindelijk is het voor jou natuurlijk een grote investering, waar je als startende ondernemer goed over moet nadenken wat je per maand kwijt kan en/of je in de toekomst de auto wel kan betalen. Want ook voor je bedrijfsmiddelen en andere bedrijfskosten moet je natuurlijk geld overhouden. En juist daarom wil jij in aanmerking komen voor financial lease zonder jaarcijfers. Vraag nu aan en weet waar je staat als startende ondernemer.

De beoordeling van jouw Financial Lease aanvraag

Zoals eerder is gezegd is het belangrijk om te weten wat je per maand kunt missen. Ook moet je denken aan je verzekering en wegenbelasting, want per auto is het natuurlijk verschillend. Kom je er niet uit? Bel dan een van onze leaseadviseurs en vraag advies aan de hand van je branche en autowensen. Check hiervoor ons contactpagina. Jouw financial lease aanvraag zullen wij uiteraard zonder jaarcijfers behandelen, omdat je als starter simpelweg nog geen jaarcijfers kunt aantonen. Vooral niet in je eerste jaar. Daarna is het in de meeste gevallen wel mogelijk. Maar het gaat erom dat je actief moet beginnen met je onderneming. Orange Lease heeft begrip voor startende ondernemers en probeert elk aanvraag ook zo goed mogelijk erdoorheen te halen. Daarom wordt elk aanvraag eerst bekeken en indien nodig geadviseerd voordat je financial lease aanvraag wordt verzonden naar de betreffende financieringsmaatschappijen. Orange Lease streeft ernaar om de eerste aanvraag direct goed te laten keuren. De financieringsmaatschappij kijkt bij de beoordeling van jouw financial lease aanvraag naar een aantal zaken: de startdatum van je onderneming, de branche waarin je werkzaam bent en je kredietwaardigheid als persoon.

Starters aanbetaling? Hoezo?
Hoezo niet? De financieringsmaatschappij geeft een kans aan alle startende ondernemers om te kunnen leasen middels financial lease zonder jaarcijfers, wetend dat er nog geen winst behaald zal worden of is. Zij vertrouwen erop dat je binnen een enkele jaren zult doorgroeien en helpen je op deze manier op weg. Anders moest je natuurlijk 100% van het verkoopprijs zelf ophoesten en had je geen geld meer voor het ondernemen zelf.

 

Kan ik de 21% BTW meefinancieren?

Nee, dat doen de financieringsmaatschappijen niet. Deze constructie adviseert Orange Lease haar klanten ook niet aan. Want waarom zou je rente betalen over het BTW-bedrag welke je terug kunt vorderen van de fiscus? Mocht het object onder een marge regeling worden verkocht, dan is er uiteraard geen BTW van toepassing. Maar voor een startende ondernemer, zal er bijna altijd een starters aanbetaling worden gevraagd. Ook bij een marge voertuig. Genoeg informatie gehad? Orange Lease daagt je uit om een aanvraag in te dienen! Voel je vrij om het onderstaand formulier in te vullen, zodat jouw gegevens direct doorgestuurd kan worden naar de financieringsmaatschappij.

× WhatsApp ons!