Orange Lease

Financial Lease ZZP

Financial lease zzp orange lease (1)

Financial lease zzp

De zelfstandigste ondernemer

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke vorm van financieren voor alle ondernemers. Financial Lease biedt alle ondernemers de mogelijkheid om een auto te kopen zonder direct een grote investering voor de aanschaf te moeten doen. Voor de meeste ondernemers is een bedrijfsauto immers noodzakelijk voor de bedrijfsvoering, maar is de aanschaf lastig omdat ze nog niet over de liquide middelen beschikken over liever een buffer behouden. Voor een vast maandtermijn kan je met Financial Lease direct over een auto beschikken, waarbij je ook nog profiteert van diverse fiscale voordelen als BTW-teruggave, renteaftrek en zakelijk afschrijven.

 

Financial Lease ZZP

In het leven van een zelfstandig ondernemer staat één ding centraal: beslissingen nemen. Jij bepaalt hoe jij jouw business vormgeeft, hoe je nieuwe opdrachtgevers binnenhaalt, hoe er iedere maand weer voldoende geld op de rekening komt en welke investeringen je doet. Investeringen in bedrijfsmiddelen als een telefoon, laptop en goed rijdende auto zijn essentieel voor het ondernemerschap en dat gaat vaak over flinke bedragen. Het is dan ook niet voor niets dat zoveel ondernemers besluiten de auto van de zaak te leasen. Geen grote investeringen, maar maandelijks een vast leasebedrag betalen en direct dé perfecte auto voor jouw onderneming kunnen rijden. Check voor meer informatie deze pagina’s: Zakelijk auto leasen in de zorg en Zakelijk auto leasen in de bouw. 

 

Ik ben een startende zzp’er, kan ik wel leasen met financial lease?

Ja! In veel gevallen kunnen we jou als startende zzp’er helpen met een Financial Lease. Sterker nog, voor veel startende ondernemers is een lease auto de ideale uitkomst. Het rondkrijgen van de financiering voor bedrijfsmiddelen kan soms lastig zijn; en al helemaal als startende zzp’er. Financiële instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een hypotheek- of lease aanvraag, en als startende zzp’er heb jij deze natuurlijk nog niet. Dát is het moment waarop orangelease.nl om de hoek komt kijken: wij hebben in veel gevallen geen jaarcijfers nodig! Ook als startende zzp’er kun jij dus gewoon die perfecte auto voor je onderneming rijden.

 
Financial Lease voordelen voor startende ondernemers

Ben je net gestart als zzp’er en moet je direct de weg op, dan is een auto net zo onmisbaar in de bedrijfsvoering als voor bedrijven die al 10 jaar opereren in een markt. Als starter is de aanschaf van een bedrijfswagen vaak echter vele malen lastiger. Meestal is er een beperkt budget beschikbaar, welke ook nog te verdelen is over diverse gewenste investeringen. Orange Lease biedt je de mogelijkheid om een auto te leasen als startende zzp’er. Naast dat je met deze leasevorm direct eigenaar bent van de auto biedt financial lease nog meer voordelen zoals hier boven rechts beschreven.

Wat heb ik nodig voor de financieringsaanvraag?

Om een financieringsaanvraag te kunnen beoordelen hebben de financiers de volgende informatie nodig: Een specifieke auto (bekijk onze online aanbod aan occasions of zoek online naar jouw occasion), jouw KvK-nummer en de gewenste financiële samenstelling. Wanneer je een auto hebt gevonden kan je vrijblijvend een aanvraag doen voor een Financial Lease. Doe je de aanvraag via onze website dan ontvangen we direct alle benodigde informatie. Omdat in de meeste gevallen jaarcijfers niet benodigd zijn voor de beoordeling van een financiering is het niet noodzakelijk om deze direct mee te sturen. Heb je jaarcijfers (afgegeven door een boekhouder/accountant) beschikbaar en schetsen deze een gunstig financieel plaatje dan mag je het uiteraard wel altijd meesturen. Let op: jouw onderneming moet al wel staan ingeschreven in de KvK, anders kan de financier de aanvraag niet in behandeling nemen.

 

Ik wil Financial Lease zonder aanbetaling

Allereerst is het alleen mogelijk om een auto te leasen zonder aanbetaling wanneer je kiest voor een marge auto. Een marge auto is een object waar geen BTW meer op zit. Kies je voor een BTW auto dan zal je altijd het BTW bedrag moeten aanbetalen. Als ondernemer mag je de BTW namelijk terugvragen en financiers willen het daarom niet meenemen in de financiering. Naast het feit dat je enkel marge auto’s kan leasen zonder aanbetaling, ben je ook afhankelijk van de beoordeling van de financier. Wanneer de financier een beoordeling doet kijken ze naar diverse factoren waaronder het object, de branche, bestaansduur, beschikbare cijfers, BKR en ervaring. Het doel hierin is om het risico van de financiering te minimaliseren. Wanneer je een vrijblijvende financieringsaanvraag bij ons doet kunnen wij uitzoeken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

× WhatsApp ons!