Orange Lease

Leasen Zonder Bijtelling

financial lease zonder bijtelling

LEASEN ZONDER BIJTELLING

Jaha, dat kan!

Financial Lease zonder bijtelling

Maar liefst 80% van de auto’s en bussen die rondrijden worden (gedeeltelijk) gefinancierd. Het overgrote deel beslaat de zakelijk kant. Het merendeel daarvan is een leaseauto. Of je nu ondernemer bent of in loondienst met een auto van de zaak. In de meeste gevallen betaal je bijtelling over jouw leaseauto. Is het ook mogelijk om een auto te leasen zonder bijtelling? Ja, en wel met Financial Lease!


Wat is bijtelling bij lease?

Bijtelling is een toeslag van de belastingdienst die je krijgt over de nieuwprijs van een auto. Waar we in 2016 nog 4 verschillende bijtelling categorieën hadden, hebben we in 2019 en 2020 nog maar 2 bijtelling categorieën namelijk: 4% voor auto’s die volledig elektrisch zijn en geen CO2-uitstoot hebben en 22% voor auto’s die vanaf 1 gram uitstoot hebben. Hier wordt dus geen verschil gemaakt of de auto nu 1 gram of 110 gram uitstoot heeft, je betaald 22% bijtelling over de nieuwprijs van de auto. Je betaalt bijtelling als je 500 kilometer of meer per jaar aan privé kilometers rijdt naast de zakelijke kilometers. Bereken hetzelf.

 

Informatie over bijtelling is duidelijk, maar ik wil leasen zonder bijtelling als ondernemer.
Jij wilt het, jij krijgt het. Wij van Orange Lease staan achter het titel van deze pagina ‘Zakelijk prive rijden zonder bijtelling’En daarmee bedoelen wij, eenmanszaken, ZZPérs en V.O.F. hebben de keuze om het leaseobject volledig zakelijk in te zetten of prive af te betalen. Maar wanneer neem je de beslissing om wel of geen bijtelling te betalen? Hieronder hebben wij een tweetal cassusen neergezet, waaruit wij alsware adviseren of het verstandig is om wel of geen bijtelling te betalen als zelfstandige ondernemer. Welke situatie past bij jou?

Financial lease aanvragen

Ben jij een eenmanszaak, VOF of ZZP’er en ben je net begonnen of besta je al langer als onderneming? Dan kan het zo zijn dat alle informatie een beetje op je af komt. Orange Lease adviseert jou graag in het soort object die je kunt leasen, tegen elk verkoopprijs en de bijtelling categorie. Tevens is er een ruime keuze aan gebruikte/nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens in het actuele voorraad. Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Je bent vrij om een kijkje te nemen bij je eigen, bekende autobedrijf of in ons online aanbod. Neem contact met Orange Lease en profiteer snel van de voordelen van financial lease.

× WhatsApp ons!