Orange Lease

Zakelijk Auto Leasen In De Zorg

leasen als zzper in de zorg

zakelijk auto leasen in de zorg

Auto leasen als zzp'er in de zorg?

Zakelijk auto leasen in de zorg met Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke vorm van financieren voor alle ondernemers. Financial Lease biedt (startende) ondernemers, ZZP, V.O.F en eenmanszaken de mogelijkheid om een auto te kopen zonder direct een grote investering voor de aanschaf te moeten doen. Voor de meeste (startende) zzp’er is een bedrijfsauto immers noodzakelijk voor de bedrijfsvoering, maar is de aanschaf lastig omdat ze nog niet over de liquide middelen beschikken over liever een buffer behouden. Voor een vast maandtermijn kan je met Financial Lease direct over een auto beschikken, waarbij je ook nog profiteert van diverse fiscale voordelen als BTW-teruggave, renteaftrek en zakelijk afschrijven.


Zakelijk auto leasen als zzp’er in de zorg

Als zzp’er in de zorgsector ben jij dagelijks onderweg van de ene naar de andere cliënt. Een betrouwbare auto is daarom voor jou erg belangrijk. Koop je een auto? Dan ben je in één keer een flinke klap geld kwijt. Je krijgt ook een hoop administratieve rompslomp én je hebt het risico dat je auto ermee ophoudt. Jij moet vervolgens op zoek naar een alternatief vervoersmiddel of je bent tijdelijk helemaal niet meer in staat om je werk te doen. Daar komen vervolgens ook weer kosten bij kijken. Met financial lease leen je alsware het volledige aankoopbedrag van de auto of een deel als je aanbetaling erop wilt doen. De auto is van jou en hoef je aan het einde van je contract niet in te leveren. Ook bepaal jij waar jij je auto wilt verzekeren en kan je zelf bijtelling- en kilometervrij reizen door het hele land. Dit allemaal kan dus middels een zakelijk auto leasen in de zorg.


Welk auto kan ik leasen als zzp’er in de zorg?

Van een kleine stadsauto tot een grote familieauto, bij Orange Lease staat er altijd een geschikte auto voor je klaar. Kijk gerust naar ons online aanbod of zoek online onafhankelijk naar een auto welke wij voor je kunnen aanvragen. Hieronder vind je een overzicht van merken en modellen die je kunt leasen. Ook hebben wij hieronder onze top leasetips voor jou als zzp’er in de zorg!

De top leasetips voor jou als zzp'er in de zorg

auto leasen als zzper in de zorg
1. Bepaal je totale budget per maand

Administratie kost vaak meer tijd dan je wil. Je focust je liever op je cliënten. Bij Orange Lease helpen we je graag verder met de juiste keuze voor jouw situatie. Maak zelf een inschatting van je budget door de totale kosten te bepalen. Tel hiervoor het maandelijkse leasebedrag, bijtelling (als je voor zakelijk leasen kiest) en benzinekosten op basis van geschatte kilometers bij elkaar op. Zo heb je de kosten van een leaseauto volledig in beeld. Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator.

zakelijk leasen in de zorg
2. Selecteer een merk en model die past bij jou

Compacte stadsauto’s worden het meest gekozen door zzp’ers in de zorg. Hiermee kun je makkelijk parkeren – erg handig als er weinig plek is bij de cliënt. Compacte auto’s zijn ook erg zuinig in brandstofverbruik. Ook niet geheel onbelangrijk! Geen stress over de ruimte in de auto. Je zal je verbazen over hoe ruim een compacte auto is! In de zorg is wit een populaire kleur en erg geschikt voor eventuele bestickering. Neem een kijkje in ons online aanbod!

zakelijk leasen in de zorg
3. Kies een auto die past bij je budget

De maandelijkse leasekosten dekken onderhoud, afschrijving en verzekeringen, maar er zijn ook nog andere kosten om rekening mee te houden. Zo betaal je over een zakelijke leaseauto bijtelling, een vorm van belasting als je op jaarbasis meer dan 500 privekilometers maakt. De brandstofkosten moet je ook zelf betalen als zzp’er. In de (thuis)zorg gaat het vaak om veel korte ritten in de bebouwde kom. Een zuinige auto is daarom ideaal.

zakelijk leasen in de zorg
4. Bel ons en doe een financial lease aanvraag

Een leasecontract is een financieel product. Daarom checken we eerst je financiele situatie om te bepalen of je het leasecontract kan betalen. Om je financiële situatie goed te kunnen beoordelen, kijken we naar allerlei zaken. Zo beoordelen we je jaarcijfers en kijken we naar kwalitatieve factoren. Hoelang bestaat het bedrijf? Wat is de branche? Of we vragen extra gegevens bij je op. Binnen een dag weet je de uitkomst. Waar wacht je nog op, bel ons nu!

× WhatsApp ons!