Orange Lease

Snel Financial Leasen

hoe werkt financial lease

SNEL FINANCIAL LEASEN

Met het snel-op-weg plan.

Snel Financial Leasen met Orange Lease

Met het snel-op-weg-plan, zie hieronder (uitleg) zorgen wij Orange Lease ervoor dat je snel kunt Financial Leasen. Zakelijk rijden moet geen moeite vergen voor jou als ondernemer. Je hebt het al druk genoeg met je zaken en meestal heb je ook geen tijd om minutenlang te hangen aan de telefoon met een leaseadviseur, die bordevol informatie dropt welke je wellicht moeilijk zal onthouden. Wij ontzorgen jou deze moeite en willen graag alles uit handen nemen, zodat jij alleen maar je auto hoeft op te halen.

 

  • Bij stap 1 kijk je direct naar ons online occasion aanbod. Voor een vrijblijvend aanvraag is het belangrijk om een auto te kiezen welke je eventueel zou willen leasen. Het mag ook een voorbeeldauto zijn. Bij akkoord Financial Lease kan je zoeken naar een definitief auto.
  • Stap 2 vraag je je auto aan.
  • Bij stap 3, nadat je een goedkeuring hebt ontvangen van ons, kunnen we een proefrit inplannen.
  • Tot slot bij stap 4, heb je inmiddels al de juiste auto gekozen, een geslaagde proefrit gehad, onderhandeld met het autobedrijf, het leasecontract is getekend door alle partijen en de auto is op je naam of op die van de B.V. 

 

1. KIES JE AUTO

Deze mag uiteraard uit onze leasevoorraad komen, maar dit hoeft niet. Ook wanneer je een auto hebt gevonden die niet bij ons online staat (maar bijv. op marktplaats, autoscout, etc.) helpen we je graag met de financiering. Houd er met het zoeken van een auto rekening mee dat deze wel verkocht moet worden door een autobedrijf. Auto’s die worden verkocht door een particulier komen niet in aanmerking. Import-auto’s kunnen wel gefinancierd worden, maar dan moet de verkopende partij wel een Nederlands autobedrijf zijn. 

2. OFFERTE AANVRAGEN

Heb je een auto op het oog, doe dan een leaseofferte aanvraag via ons aanbod.  Heb je de auto elders gevonden, dan kan je een leaseaanvraag doen via onze leasecalculator. Zodra je de aanvraag hebt gedaan gaan wij bij diverse financiers toetsen of ze jou de financiering kunnen verstrekken. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons terugkoppeling over de uitslag. Je hebt nog geen jaarcijfers nodig om een aanvraag te kunnen doen, dus ook startende ondernemers kunnen een leaseaanvraag indienen.

3. AUTO BEKIJKEN

Wanneer je van ons een goedkeuring ontvangt op de Financial Lease dan betekent dit dat de financier bereid is jou de financiering te verstrekken. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de auto die jij online hebt gezien ook echt jouw droomauto is. Dus… tijd om een bezichtiging te plannen! Wanneer zowel de financiering als auto helemaal naar wens zijn kan je de auto kopen. Informeer de verkoper dat je de auto wil kopen. In de meeste gevallen vraagt de verkoper je een koopovereenkomst te tekenen om de koop te bevestigen. Vervolgens ga je naar stap 4.

4. AFRONDEN EN RIJDEN

Wanneer je de auto hebt gekocht informeer je ons hierover. Dan is het namelijk tijd dat wij de leaseovereenkomst voor je laten opmaken. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je per mail van ons de leaseovereenkomst. Deze wordt door zowel jou als het autobedrijf getekend. Zodra wij de getekende leaseovereenkomst retour ontvangen kan de financier het kredietbedrag overmaken, dit doen ze rechtstreeks aan het autobedrijf. Zodra jij ook jouw eventuele aanbetaling aan het autobedrijf hebt voldaan kan je de auto ophalen!

× WhatsApp ons!