Orange Lease

Klantenportaal

financial lease klantenportaal

De orange lease klantenportaal

Speciaal voor onze vaste klanten

PROEFRIT AANVRAGEN

Het bezichtigen van de auto die je hebt aangevraagd en waarvoor je een definitieve offerte hebt vernomen is een verstandige keuze. Orange Lease adviseert iedereen allereerst de auto te bezichtigen. Soms is het er namelijk een inruilauto die nog bekeken/getaxeerd moet worden door de dealer, of er is nog onderhandelingsruimte. Ook moeten afspraken rondom garantie gemaakt worden en wanneer je twijfelt tussen meerdere auto’s, biedt een bezichtiging uitkomst. Om het makkelijker te maken voor jou en voor de dealer, heeft Orange Lease een proefrit aanvraagformulier samengesteld. Vul het onderstaande formulier in, zodat er direct een afspraak voor bezichtiging gemaakt kan worden. Heb je meerdere kentekens aangevraagd of heb je nog wat toe te lichten? Vul dan het veld toelichting volledig in, zodat daar rekening mee wordt gehouden.

CONTRACT OPVRAGEN

Nadat je het goede nieuws hebt gekregen dat je financial lease aanvraag goedgekeurd is, is het eindelijk zover! Jij hebt je personenauto of bedrijfswagen bezichtigd en proef gereden, deze is goed in de smaak gevallen bij jou, waardoor je de aankoop van je leaseauto nu definitief hebt gemaakt. Met dit lease object ga jij elke dag op pad van A naar B, zowel op bezoek van relaties als privé doeleinden. Hier mag je best trots op zijn! Het verkrijgen van een akkoord op een van een Financial lease offerte is het tegenwoordig voor sommige branches kan soms lastig zijn. Dit geldt ook voor de financial lease offerte aanvragen voor de startende ondernemers onder ons. Jouw financial lease contract wordt opgemaakt door de leasemaatschappij. Hiervoor zijn er nog enkele gegevens nodig. Het contract wordt opgemaakt aan de hand van jouw geldige legitimatiebewijs/identificatiebewijs (conform wet AVG/GDPR). Met jouw persoonlijke RDW-opdrachtnummer wordt het lease object op jouw naam overgeschreven. Jij bent dan vanaf dag 1 economisch eigenaar van het lease object en kan je binnen enkele dagen al wegrijden.

CONTRACT RETOUR

Het digitaal uploaden van ondertekende documenten heeft zijn voordelen zowel voor de leasemaatschappij, de dealer en natuurlijk voor de klant. De documenten worden ge-upload in een digitale veilige omgeving, welke direct bij de belanghebbende geleverd wordt. Zo kan de lease adviseur de documenten direct oppakken en het financial lease contract tijdig laten uitbetalen aan de leverancier. Houd er wel rekening mee dat (alle) pagina’s van het financial lease contract is voorzien van een ondertekening door de klant en leverancier. Tevens dient ook het verslag van tenaamstelling aangeleverd te worden voor de uitbetaling van het financial lease contract.

OCCASIONS ADVERTEREN

Heb jij als autobedrijf een occasionportal van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller, Autosoft of Autotelex? En wil jij, net als ons, zoveel mogelijk auto’s verkopen? Lees dan snel verder! Orange Lease is een gloednieuwe website waar alle beschikbare autoadvertenties van autobedrijven en zo ook die van jouw website op www.orangelease.nl wordt voorzien van een financieringsbutton. Met deze button kunnen potentiële kopers (Nederlandse ondernemers) direct een financieringsaanvraag indienen, welke binnen enkele minuten door onze leaseadviseurs wordt behandeld en direct aan jou wordt gecommuniceerd. Wil jij direct gebruik maken van de koppeling met de lease voorraadmodule? Orange Lease is beschikbaar om direct aangeklikt te worden in jouw eigen occasionprogramma. Aanmelden hoeft dan niet via de onderstaande formulier, maar een klik is voldoende. Je occasionvoorraad zal dan binnen een paar dagen zichtbaar zijn in de leasevoorraad van orangelease.nl.

× WhatsApp ons!