Orange Lease

Offerte check

OFFERTECHECK

Een vergelijking kost niets, het kan alleen meer opleveren!

Je hebt een financial lease aanvraag ingevuld voor een personenauto of bedrijfswagen, occasion of nieuw via verschillende financial lease aanbiedende website’s of je boekhouder heeft het allemaal voor je ‘aangevraagd’. Later op de dag krijg je een e-mail binnen met een voorstel (financial lease offerte) of een dikke financial lease afwijzing. Die financial lease afwijzing had je niet zien aankomen en jij wilt uitzoeken waar het aan ligt. Het kan ook voorkomen dat je niet blij bent met de financial lease offerte die je hebt gekregen en je bent benieuwd wat Orange Lease voor jou kan betekenen. Wij streven ernaar om jouw offerte scherper te stellen of jouw afwijzing groen licht te geven! Maar wat kan Orange Lease jou aanbieden?

 

Een financial lease afwijzing ontvangen?
Orange Lease neemt elk aanvraag serieus, ook al is het eerder afgewezen. Soms is het niet duidelijk waarom een financial lease aanvraag is afgewezen en dient dit uitgezocht te worden. Een afwijzing heeft verschillende redenen. Wij zoeken het graag uit voor je! Dit kan alleen als jij je afwijzing of offerte upload.

Een negatief registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)
Je eenmanszaak, B.V. of V.O.F. bestaat te kort of is recent ingeschreven
Je hebt in het verleden te maken gehad met incassobureau’s
Je hebt in het verleden in een schuldhulptraject of WSNP gezeten
Je hebt een faillissement meegemaakt
De auto is te duur of te fors
Je hebt nog geen jaarcijfers

 

Niet blij met uw financial lease offerte?
Helaas komt het vaker voor dan gedacht. Bij het aanvragen van financial lease kunnen wij voorstellen dat het moeilijk is om een gewenste auto uit te zoeken, omdat je eigenlijk niet weet hoeveel je mag financieren bij de banken. De eerste aanvraag is belangrijk en leidend voor de toekomstige aanvragen. Het wordt getoetst aan de hand hoe je het hebt ingevuld en natuurlijk het gekozen object. Weet jij voldoende en heb je geen zin meer om te wachten? Vul dan ons het onderstaande formulier volledig in en upload uw financial lease offerte. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of er extra voordeel te behalen is voor dezelfde deal via Orange Lease.

Offerte check