Orange Lease

Financial Lease Skoda

skoda enyaq leasen financial lease orange lease

SKODA financial lease

Sportief en snel zakelijk leasen

ŠKODA Financial Lease

Zakelijk rijden in een ŠKODA met Financial Lease? ŠKODA Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je jouw Skoda op de balans kunt activeren. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost het leasecontract in vaste maandbedragen af. Bovendien wordt ook bij ŠKODA Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je ŠKODA. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten.

 

Orange Lease Financial Lease voordelen

 • Financiering binnen enkele uren geregeld
 • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
 • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
 • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
 • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Een elektrische ŠKODA leasen?

Voor de Nederlandse ondernemer die een elektrische of hybride ŠKODA wilt gaan leasen is het belangrijk om te weten wat de bijtelling is. Het is altijd belangrijk om over de bijtelling te weten, elektrisch of niet, maar juist bij elektrische voertuigen is de bijtelling gewoonweg gunstig. De bijtelling van een elektrische auto is al lange tijd een spraakmakend onderwerp onder zakelijke rijders. Dit fiscale voordeel maakt elektrisch rijden niet alleen duurzaam maar ook zeer interessant voor de bankrekening. De regels rondom de bijtelling van een elektrische auto zijn in 2019 gewijzigd.

 

Een ŠKODA als Taxi? 

Steeds meer taxiondernemers leasen een ŠKODA. Dat komt in de eerste plaats door de betrouwbare, ruime en zuinige modellen. Zoals de stijlvolle ŠKODA SUPERB, al sinds de eerste generatie favoriet bij passagiers en chauffeurs. Daarnaast profiteer je bij ŠKODA van een scherp leaseaanbod, en de service van de ŠKODA dealer, die altijd voor je klaarstaat.

 

Waarom taxiondernemers voor ŠKODA kiezen

 • Lage kilometerkostprijs & onderhoudskosten
 • Je rijdt in betrouwbare, duurzame modellen met zuinige motoren.
 • Je bent verzekerd van vergaande persoonlijke service en snelle hulp van je ŠKODA-dealer bij eventuele problemen.
 • Financial Lease incl. BPM, eventueel met voorfinanciering
 • Je bent direct economisch eigenaar van de auto.
 • In overleg met ons bepaal je de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van het leasecontract en de afschrijving. 
 • Betalen in overzichtelijke maandelijkse termijnen
 • Je weet waar je aan toe bent en spreidt eenvoudig de kosten voor je taxi(‘s) terwijl de rente fiscaal aftrekbaar is.

 

Ken je de nieuwe SUPERB al?
De ŠKODA SUPERB was gelijk al een succes bij taxiondernemers. Waarom? Dankzij de forse wielbasis is hij veruit de ruimste in zijn klasse. Met de SUPERB bied je jouw passagiers limousinecomfort voor een ŠKODA prijs. De nieuwste generatie van de SUPERB HATCHBACK biedt maar liefst 1.760 liter bagageruimte; de COMBI zelfs 1.950 liter. Daarnaast biedt de nieuwe SUPERB volop features die je werkplek nog aangenamer en veiliger maken. Voor een scherpe kilometerkostprijs zijn de motoren uitermate zuinig en betrouwbaar.

 

Ontdek de plug-in hybrides van ŠKODA
Overweeg je een elektrische auto als taxi, maar wil je niet inleveren op actieradius en gemak? Maak dan kennis met de ŠKODA OCTAVIA iV en SUPERB iV. Deze plug-in hybride modellen rijden zowel elektrisch als op benzine, waardoor je de voordelen van beide aandrijfvormen combineert. Zo kun je in de stad volledig elektrisch en dus stil en emissievrij rijden. Daarbij profiteer je van een forse gecombineerde actieradius op benzine en stroom van tot wel 850 kilometer. Door het lage gemiddelde verbruik bespaar je op de brandstofkosten. En er zijn nog meer financiële voordelen. Door de geringe CO2-uitstoot betaal je aanzienlijk minder BPM. En met een plug-in hybride krijg je 50% korting op de motorrijtuigenbelasting. 

 

Zijn er ook elektrische modellen?
Ja zeker. Eerst een uitleg over een elektrische auto: dat is een auto die ter ondersteuning van de motor een elektrische batterij gebruikt. In een volledig elektrische auto wordt ervan uitgegaan dat er geen andere wijze van aandrijving is. Het vermogen en koppel dient dan geheel door de elektromotor te worden geleverd.

 

Voordelen elektrisch rijden

 • Minder onderhoud
 • Opvallend door stilte
 • Standaard rijden in een automaat
 • Meer ruimte door compacte techniek
 • Beter voor het milieu

 

Ontdek de ŠKODA ENYAQ iV
De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km** rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg**** gewicht te trekken. Zakelijk rijd je de ENYAQ iV dit jaar nog vanaf € 226 netto bijtelling per maand.

 

Welke verandering brengt dit voor jou?

De regeling rondom de bijtelling is sinds 2019 aangepast. Je betaalt nog steeds 4%, maar let op: dit percentage geldt alleen voor de eerste € 50.000,- van de cataloguswaarde van de auto. Als je elektrische lease-auto een overwaarde heeft, betaalt u een gecombineerd bijtellingspercentage. Ondanks deze kanttekening heeft elke elektrische auto, in vergelijking met een benzine- of dieselauto, voordelige gevolgen voor je portemonnee. In iedere situatie betaal je voor een elektrische auto aanzienlijk minder bijtelling. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen op onderhoudskosten en brandstofkosten, maar je profiteert ook van belastingvoordelen en subsidies.

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag, gemakkelijk hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu je ŠKODA aan

× WhatsApp ons!