Orange Lease

FORD LEASEN?

FORD ZAKELIJK LEASEN?

Premium zakelijk rijden.

Ford Financial Lease

Zakelijk rijden in een Ford met Financial Lease? Ford Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je jouw Ford op de balans kunt activeren. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes. Je lost het leasecontract in vaste maandbedragen af. Bovendien wordt ook bij Ford Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je Ford . Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

 

 

Benieuwd welk model Ford je kan leasen? 

Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Financiering binnen enkele uren geregeld
  • Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
  • Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
  • Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

 

Een Ford leasen?
Ben je net begonnen met je onderneming en wil je graag een Ford leasen? Dan zijn de Ford modellen best gewild! 

 

 

Een elektrische Ford leasen?
Voor de Nederlandse ondernemer die een elektrische of hybride Ford wilt gaan leasen is het belangrijk om te weten wat de bijtelling is. Het is altijd belangrijk om over de bijtelling te weten, elektrisch of niet, maar juist bij elektrische voertuigen is de bijtelling gewoonweg gunstig. De bijtelling van een elektrische auto is al lange tijd een spraakmakend onderwerp onder zakelijke rijders. Dit fiscale voordeel maakt elektrisch rijden niet alleen duurzaam maar ook zeer interessant voor de bankrekening. De regels rondom de bijtelling van een elektrische auto zijn in 2019 gewijzigd.

 

Welke verandering brengt dit voor jou?

De regeling rondom de bijtelling is sinds 2019 aangepast. Je betaalt nog steeds 4%, maar let op: dit percentage geldt alleen voor de eerste € 50.000,- van de cataloguswaarde van de auto. Als je elektrische lease-auto een overwaarde heeft, betaalt u een gecombineerd bijtellingspercentage. Ondanks deze kanttekening heeft elke elektrische auto, in vergelijking met een benzine- of dieselauto, voordelige gevolgen voor je portemonnee. In iedere situatie betaal je voor een elektrische auto aanzienlijk minder bijtelling. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen op onderhoudskosten en brandstofkosten, maar je profiteert ook van belastingvoordelen en subsidies.

 

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?
Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als zelfstandig ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

× WhatsApp ons!